Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий шоколад (31%) у формі калет - новинка від ТМ Mir Chocolate, яка може стати улюбленим шоколадним інгредієнтом на кухні. Білий шоколад підходить для приготування солодких начинок, покриття і глазурування, створення крафтових плиток шоколаду тощо.
Білий шоколад 31% - ніжний вершковий та насичений солодкий смак.
Текучість: 3 краплі
Склад: цукор, какао-масло, молоко сухе незбиране, молоко сухе знежирене, соєвий лецитин, ароматизатор ванілін. Може містити сліди горіхів, арахісу.
Без ГМО
Халяль
Вміст какао продуктів: не менше 31%.
Харчова цінність 100г продукту:
- жири – 35,1 г (з них насичені - 20,9 г)
- вуглеводи – 54,3 г (з них цукор 50,8 г)
- харчові волокна – 0 г
- білки – 7,6 г
- сіль – 0,3 г
Енергетична цінність на 100 г: 2255 кДж (539 кКал)
Умови зберігання: при температурі від 15ºС до 24ºС градусів та вологості на біліше 75%.
Вага: 500 г
Виробник: ТМ "Mir Chocolate", Україна